Grafisch ontwerp voor drukwerk.

Naast dat wij je website verzorgen bieden wij ook grafisch ontwerp aan. Heb je bijvoorbeeld al een logo voor op jouw gloednieuwe website? Of een mooie brochure met een overzicht van jouw diensten?

Logo

Als je nog geen logo hebt, kunnen wij diverse concepten maken waaruit je kunt kiezen. Daarop volgen correctierondes zodat je jouw bedrijf goed kunt presenteren met een professioneel logo. Je ontvangt alle bestandsformaten die je nu én in de toekomst nodig hebt.

Visitekaartje

Altijd handig om op zak te hebben. Een visitekaartje met logo, contactgegevens en website. Zo zorg je dat je een professionele indruk achterlaat. Wij maken het ontwerp van het visitekaartje en kunnen deze ook gedrukt leveren.

Brochure

Diensten en producten aanbieden met drukwerk in de vorm van dubbelzijdige flyers, een brochure met vouw of een boekje. Dat kunnen wij voor je verzorgen: van alleen ontwerp of met bedrukte levering – en/of een PDF om digitaal te delen.

Advertentie

Als je een advertentie in drukwerk wilt laten plaatsen ontwerpen wij de advertentie en leveren deze conform de specificaties aan. Wij zorgen dat je jouw dienst of product helder communiceert.

Reclamebord

Ben je sponsor van een sportclub? Laat een reclamebord ontwerpen waarbij jouw boodschap goed overkomt en onderscheidend is ten opzichte van andere reclameborden.

Beursstand

Sta je binnenkort op een beurs? Laat ons een beursstand ontwerpen waarop jouw boodschap goed overkomt. Wij hebben ruime ervaring met het creëren van diverse effectieve beursstands.

Grafisch ontwerp nodig?